Wie we zijn

Zowel de zorg- als ICT sector zijn kennisintensief en continu in beweging. Elke dag zijn er nieuwe problemen, nieuwe uitdagingen en wordt er gewerkt aan nieuwe oplossingen. CarePartners gaat ervan uit dat het altijd beter kan. U streeft naar voortgang? Samen worden we beter.Binnen de zorgsector, waar fusies aan de orde van de dag zijn en de noodzaak met de dag groeit om “commerciëler” te gaan denken, speelt ICT in groeiende mate een kritischer rol. Met behulp van ICT worden processen steeds efficiënter, sneller en wordt (patiënt)informatie voortdurend inzichtelijker gemaakt.

Samen beter worden?

Streeft u ook naar optimale ICT-dienstverlening en wilt u ontzorgd worden? Samen maken we er werk van om beter te worden. Maar dat begint met contact opnemen. Bel +31 (0)23 565 65 65 en vraag naar Edwin Jacobs of stuur hem een e-mail: edwin.jacobs@carepartners.nl. We lichten graag onze werkwijze verder aan u toe.

De zorg ontzorgt

CarePartners kan de totale automatisering van iedere zorginstelling op zich nemen. Wij ontzorgen u en maken het voor u mogelijk om zich nog beter te kunnen richten op het aanbieden van kwalitatief hoge zorg. Dat kan omdat we uw belang voorop stellen en er bewust voor kiezen om u te ontzorgen door voor u het ene loket te zijn. We zijn het Single Point Of Contact (SPOC) en nemen daarmee de regie van u over naar uw andere leveranciers. Wij voeren ook de regie over de implementatie/migratie en zorgen dat oplossingen op basis van “standaard op maat” aansluiten op uw behoeften.

Lees meer

Ontstaan

CarePartners is in 2006 opgericht specifiek voor de zorgsector, feitelijk op basis van een initiatief van huisartsen. Onze ICT oplossingen leveren we zorg breed en hebben daardoor een brede ervaring in de zorg.

Lees meer

Raad van Advies

CarePartners wordt in de eerstelijns ondersteund door een adviesraad van huisartsen en een Raad van Advies (vertegenwoordigers uit de zorg) voor de dienstverlening in de andere zorgsegmenten. Een unieke aanpak in de zorgmarkt die zijn vruchten afwerpt!

Lees meer

BITSGroup

​CarePartners maakt samen met Reliance en CloudConnect deel uit van de BITSGroup en richt zich op beheerdiensten - managed services - voor de zorgsector, waaronder migratie, systeemintegratie, cloud computing (managed hosting/ASP), netwerk- en technisch applicatiebeheer en managed VoIP (Voice over IP).

Lees meer

Sponsoring

CarePartners ondersteunt graag goede initiatieven.
  
Lees meer

Vragen of meer informatie?

Wij werken onder andere voor

  • DeKinderKliniek
  • Logo SHR voorkant
  • Logo pazio voorkant
  • hap amstelland logo
  • Revant logo