Wel of niet?

Geplaatst op

​Wel of niet? Dat is de vraag die we ons elke keer weer stellen om deel te nemen aan een beurs. Of het nou de huisartsenbeurs is of de Zorg & ICT beurs.

Onze ervaring is wat dat aangaat zeer matig, eigenlijk onvoldoende. Maar tijden veranderen, evenals onze organisatie, diensten en producten.

Zo hadden we enkele jaren terug feitelijk alleen de hosting en werkplekbeheer om aan te bieden. Dat bleek niet echt interessant voor een beurs. Bezoekers (zorgverleners) brengen daarvoor geen bezoek aan een dergelijke beurs. Men komt voor interessante producten die concreet een meerwaarde bieden voor de zorg, gebruikers en de patiënt/cliënt.

Binnen onze organisatie is er in de afgelopen jaren erg veel veranderd, en dat gaat ook nog wel even door. We praten over nieuwe diensten als OneDataView, CareTank, CareVoice, TeleQ, de bijzondere producten van FiliGrade (Interactive Digital Watermarks) en SimplyCare. En we zijn er nog niet!

Al met al voor dit jaar redenen genoeg om ons te bevinden op de Zorg & ICT beurs in de Jaarbeurs te Utrecht, de grootste beurs van Nederland in zijn soort. De afgelopen 3 dagen zijn we met onze BU’s en haar producten los gegaan. 3 drukke dagen met de woensdag als een topper.

481
Rick Ouwerkerk (BI & Analytics) in gesprek over OneDataView.

We kunnen spreken van buitengewoon succesvolle beurs! Producten als OneDataView (BI en Analytics), TeleQ, CareVoice en CareTank hebben bijzonder veel aandacht gekregen van de bezoekers. De vele lovende reacties geven ons een enorme boost om van elk product een daverend succes te maken. We kijken er enorm naar uit om huisartspraktijken, huisartsposten, klinieken en ziekenhuizen te verblijden met de voordelen die onze producten bieden.

Kortom, drie erg succesvolle dagen waarbij we ons eigenlijk niet de vraag voor volgend jaar opnieuw hoeven te stellen! Kijkend naar de verdere ontwikkelingen moeten we hier in 2017 opnieuw vertegenwoordigd zijn. Vraag is alleen, hoe groot zal onze stand moeten worden? En misschien laten we ons gezicht ook wel weer op de huisartsenbeurs zien..

Hoe dan ook, we zijn goed bezig. Ik zeg: ‘vooral doorgaan’.

Met dank aan iedereen die bij de voorbereidingen en de beursdagen betrokken is geweest!


Edwin Jacobs.

447