Platform as a Service (PaaS) oplossing voor Winbase

Vragen of meer informatie?

Incura is het complete, alles-in-één, online softwarepakket voor elke zorgverlener.

​Sinds 2010 neemt het succesvolle Winbase de clouddienst Platform as a Service af. CarePartners levert serverbeheer en netwerkbeheer aan Winbase en zorgt ervoor dat de Incura applicatie met ruim 1600 gebruikers, bereikbaar is en veilig draait. CarePartners is verantwoordelijk voor de schaalbaarheid, realiseert de resources on demand en zorgt voor een optimale performance.

Quentin Celie, projectmanager en ICT verantwoordelijke bij Winbase, legt uit waarom ze vier jaar geleden gekozen hebben voor CarePartners.

“Toen we vier jaar geleden opzoek gingen naar een ICT partner waren de meest essentiële factoren kennis en prijs. CarePartners dacht met ons mee en wilde ons destijds tegemoet komen door een groeimodel te offeren. Daarnaast beschikte CarePartners over de technische kennis van ons platform. Deze twee factoren gaven de doorslag.“

Het eigen werkplekbeheer staat vooralsnog niet in de cloud maar daar komt snel verandering in. De cloud zal ruimte scheppen om zich nog meer te kunnen focussen op hun eigen product in plaats van intern beheer en is kosten besparend omdat er minder zal worden uitgegeven aan licentiegelden en servers. Bellen doen ze inmiddels al via Voice over IP.

Natuurlijk zijn er nog voldoende verbeterpunten aan de kant van CarePartners. Winbase is een unieke klant met een unieke oplossing. Op momenten dat er snelle oplossingen moeten worden bedacht veroorzaakt dat soms ook strubbelingen en duurt het even voordat de kinderziektes onder controle zijn. Desalniettemin waardeert Winbase dat CarePartners erg vooruitstrevend is.

Winbase
WinBase Groep BV wil aan zorgverleners innovatieve oplossingen bieden ter ondersteuning van het gehele zorgproces. Zij biedt diverse producten en diensten aan voor de uiteenlopende administratieve en zorginhoudelijke behoeftes van de paramedische sector. Naast Logobase, eLogobase, Raam, eRAAM, is Incura Fysion-EPD de nieuwste webbased oplossing. Met deze producten en diensten zijn zij in veel sectoren marktleider.

Winbase Groep BV wil blijven groeien en uitbreiden door het ontwikkelen van nieuwe innovatieve software en diensten voor de medische sector. Op deze wijze kan de Winbase Groep haar toppositie als ICT-dienstverlener aan zorgverleners en instellingen verder verstevigen.

Incura
Incura is het complete, alles-in-één, online softwarepakket voor elke zorgverlener. Met agenda, EPD, meetinstrumenten, facturering en boekhouding. U kunt de software zelf volledig aanpassen aan uw situatie in de praktijk of instelling.

Kijk voor meer informatie op www.winbase.nl of www.incura.nl.

Vragen of meer informatie?